Raktározás és disztribúció 

Ügyfeleinknek modern, legújabb technikával felszerelt raktárainkban nyújtunk a GMP/GDP-nek megfelelő, megbízható szolgáltatásokat. Raktáraink a közelmúltban épültek és a legmodernebb technológiával vannak felszerelve. Partnereinknek örömmel mutatjuk meg létesítményeinket.

Ügyfeleink részére rendszeres és automatikus jelentéseket tudunk küldeni raktárkészletünkről, így részletes és átfogó információk érhetőek el bármikor a raktárkészlet változásáról.

Hűtős szállítási lánc esetén biztosítjuk a feltételeket és garantáljuk a megfelelő szállítást. Európai Uniós országban való forgalmazás esetén együttműködünk a nemzetközi szolgáltatókkal.

Kontrollált körülmények között tudjuk biztosítani a hűtős (2-8 °C) és szobahős (15-25 °C) szállítást mind belföldi, mind EU szállítás esetén.

Szolgáltatási portfóliónk része orvosi minták és adományok kiszállítása és átadása intézményeknek, orvoslátogatóknak: temperált körülmények között a Megbízók egyedi igényeinek megfelelően.

A közelmúltban raktári szolgáltatásainkat bővítettük cross docking (átmeneti tárolás, átrakó hely üzemeltetése) és alapanyag tárolás szolgáltatással is.

Gyógyszer-marketing anyag tárolás, kiszállítás, igény esetén Posta Pontos átadással is kérhető.


A raktár jellemzői

GMP/GDP megfelelőség

A GMP-ben képzett személyzet

Tárolás különböző hőmérsékleteken

Szobahőmérsékleten (15-25 °C)

Hűtős tárolás (2-8°C)

Hőmérsékleti adatok folyamatos rögzítése

Központi hőmérséklet riasztás

Karbantatás folyamatos jelenléte

Vészhelyzeti áramellátási rendszer

Automata Argon gázos oltórendszer

hu_HUMagyar