European Pharma Hub Kft.

Kényelmes, gyors, sokoldalú, versenyképes szolgáltatások: másodlagos csomagolás, import, felszabadítás és raktározás Európában.

Rólunk

A European Pharma Hub Kft. komplex gyógyszer-logisztikai szolgáltatást nyújtó vállalat. Költséghatékonyan, kedvező áron kínálunk magas színvonalú, testre szabott és gyors megoldásokat kis és nagy gyógyszeripari vállalatok számára, legyen szó egyszerű adatmódosításról, vagy teljes másodlagos csomagolásról, EU import felszabadításról, raktározásról.

A European Pharma Hub egy magánkézben levő cég, amelyet egy orvosokból, gyógyszerészekből és raktározási szakemberekből álló vállalkozói csoport alapított Budapesten, 2013-ban.

Célunk, hogy tanácsadással és iránymutatással segítsük  a gyógyszeripari cégeket, hogy egy viszonylag alacsony költségű magyarországi belépési ponton keresztül jussanak el a kelet- és nyugat-európai piacra.

Szolgáltatásainkkal azokat a nemzetközi gyógyszeripari és orvostechnikai eszközökkel foglalkozó cégeket célozzuk meg – a kis KKV-ktől a nagyobb nemzetközi piaci szereplőkig – akik termékportfóliójukkal az uniós piacokra kívánnak belépni.

 

Teljes körű logisztikai és raktározási szolgáltatást nyújtunk, amelybe beletartozik a gyártási tétel felszabadítása az EU-ban, felszabadítási bizonylat kiadása, az EU-ba történő import és a piaci hozzáférés támogatása a közelmúltban épült magyarországi tevékenységi központunkon keresztül.

Tevékenységünk maradéktalanul megfelel a helyes gyártási gyakorlat (GMP) és a helyes nagykereskedelmi gyakorlat (GDP)  irányelveinek, valamint minőségbiztosítási rendszerünk előírásainak (SOP).

Szakértelmünk, tapasztalatunk és elhivatottságunk a kelet- és nyugat-európai uniós piacokat megcélzó cégek tökéletes partnerévé tesz minket.

Partnereink

hu_HUMagyar